top of page
F05-Badbild_edited.jpg

Båt & Dykservice

Det är dags att ta båtägandet och underhåll av båten till en ny modern nivå

Vi erbjuder komplett rengöring av alla båt skrovtyper i alla material med hjälp av vår hypermoderna undervattensrobot.

 

Det ingår en inspektionsfilm före, under och efter rengörningen. Hela skrovet inspekteras som genomföringar, offeranoder mm. Behöver offeranoderna bytas och det är fysiskt möjligt att utför så kan detta fixas vid kommande tvätt.

 

Sista handen läggs av en dykare på plats. Allt detta görs vid din båtplats och du behöver inte vara på plats.

Det är dags att ta båt ägandet och underhåll av båten till en ny modern nivå. Båten behöver inte längre lyftas upp ur vattnet varje år om det inte blir en vinter med is på havet. Du undrar säkert, - Jo, men bottenmålning, bottentvätt, offeranoder måste fixas.... Absolut men det finns en enklare lösning än att påfresta båten med årliga lyft i och ur vattnet genom att använda vår undervattens robot för bottentvätt mm. 

 

Priset är det samma som vid en tvätt av båt på land. Du får inspektion, detaljrengöring och film på utfört arbete helt utan extra kostnad.

 

Hur ofta rekommenderas en båttvätt? 

 

I följande exempel utgår vi i från att båten ligger i vattnet året runt och inte har målats med giftig färg, ingen blymönja, kopparpasta osv.

 

Östkusten/Insjö  2-3 ggr på ett år

Sydkusten          3-4 ggr på ett år

Västkusten         4-5 ggr på ett år

 

Den ekonomiska vinsten för dig i ditt val av att använda vår service är att du slipper kostnader för lyft och sättnings avgifter av din båt, vinterplats förvaring på land, bottenmålning var 3 - 5 år. 

 

Det är bränsle besparande att se till att båten är väl tvättad, det räcker med 3-5 mm av alger på skrovet för att bränsleförbrukningen skall öka med upp till 25%.

 

Klubbar och föreningar som bokar vår service till sina medlemmar får givetvis rabatt. 

 

Vi utför även alla typer av inspektioner av hamnanläggningar med filmning, byte av bojkättingar mm.

bottom of page